Tijdens de kampen worden de deelnemers vermaakt met o.a. sowieso een bezoek aan een attractiepark en het zwembad. Daarnaast worden volop spellen, (avond) wandelingen en sportieve en gezellige activiteiten georganiseerd. Ook is er elke dag tijd voor een Bijbel- verhaal en bezinning ingepland. De dag begint steevast met een luxe ontbijtbuffet en 's avonds is er een uitgebreid diner. Alle gekozen accommodaties zijn ruim en prikkelarm,  de leiding is in handen van ervaren stafleden en de programma's staan garant voor een fijne, actieve week. KIES NU JOUW VAKANTIE:
DE KAMPKOSTEN Van de deelnamekosten kan (indien voor jou van toepassing) maximaal € 522 uit het PGB betaald worden. De kampkosten moeten (in 2 termijnen) wel vooruit betaald worden. Het bedrag dat na afloop door de SVB aan ons wordt vergoed (dit kan enige tijd duren), betalen we direct aan jou terug als we het ontvangen hebben. BELGIË 14-17:  € 645 BELGIË 18-PLUS:  € 725 TSJECHIË:  € 875 Bij de deelnamekosten is alles inbegrepen.
De Autdoorkampen in 2018
BELGIË Robertville, Ardennen  14 t/m 17 jaar maandag 6 t/m vrijdag 10 augustus
Ons thuishonk is een zeer ruime groepsaccommo- datie in het dorpje Robertville in de Belgische Ardennen in het zuiden van België. Robertville is een oase van rust, gezonde lucht en ongerept natuurschoon. Ontdek een vredig meer, diepe vallei- en met een middeleeuws kasteel en overweldigende wouden in natuurgebied de Hoge Venen. In Robertville en omgeving valt er altijd wel iets te beleven. Wandelingen, watersporten, mountainbiken, tennis, paardrijden, paintballen of railbiken. Het meer van Robertville is een Belgisch stuwmeer op de rivier de Warche. Natuurlijk gaan we ons op allerlei manieren sportief of creatief vermaken, zodat je uiteindelijk zult terugkijken op een onvergetelijke en actieve vakantie. We vertrekken vanaf een centrale opstapplaats in Nederland. De reis (met auto’s) duurt ongeveer 4 uur. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers en 7 stafleden.
ROBERTVILLE, BELGIË € 645,- PER DEELNEMER
BELGIË Robertville, Ardennen 18-plus vrijdag 27 juli tot vrijdag 3 augustus
Ons thuishonk is een zeer ruime groepsaccommo- datie in het dorpje Robertville in de Belgische Ardennen in het zuiden van België. Robertville is een oase van rust, gezonde lucht en ongerept natuurschoon. Ontdek een vredig meer, diepe valleien met een middeleeuws kasteel en overwel- digende wouden in natuurgebied de Hoge Venen. In Robertville en omgeving valt er altijd wel iets te beleven. Wandelingen, watersporten, mountain- biken, tennis, paardrijden, paintballen of railbiken. Het meer van Robertville is een Belgisch stuwmeer op de rivier de Warche. Natuurlijk gaan we ons op allerlei manieren sportief en creatief vermaken, zodat je zult terugkijken op een onvergetelijke en actieve vakantie. We vertrekken vanaf een centrale opstapplaats in Nederland. De reis (met auto’s) duurt ongeveer 4 uur. Er gaan maximaal 10 deelnemers en ten minste 8 stafleden mee.
€ 725,-
PER DEELNEMER
ZLATA OLESNICE Tsjechië 18-plus vrijdag 10 t/m zaterdag 18 augustus
Het ruime gerenoveerde vakantiehuis “Chata Hnyk” is mooi gelegen in het rustige authentieke Tsjechische bergdorpje Zlata Olesnice in het westelijke Reuzengebergte. Dit is een uitstekende locatie voor een vakantie in het Reuzengebergte. Vanuit het vakantiehuis en vanaf het terras hebben we uitzicht op omringen- de heuvels en het dorp. In de ruime tuin van 1000 m2 is een schommel, glijbaan, trampoline en fietsenschuurtje met 7 mountainbikes. Regelmatig wandelen er hertjes langs. Vanuit het vakantiehuis kunnen we mooie wandelingen maken. In het dorp is op loopafstand een supermarktje en een restaurant. Natuurlijk staan er allerlei leuke spellen en sportieve en creatieve activiteiten op het programma, waaronder een bezoekje aan Praag en een natuurreservaat. Dat wordt een vakantie om nooit meer te vergeten. We vertrekken vanaf een centrale opstapplaats in Nederland. De reistijd (met auto’s) is ongeveer 13 uur maar op de heenweg overnachten we onder- weg in een hotel. De terugreis maken we wel in één keer. Er gaan maximaal 12 deelnemers en ten minste 7 stafleden mee.
KAMP TSJECHIË € 875,-
PER DEELNEMER
ALL-INCLUSIVE ALL-INCLUSIVE ALL-INCLUSIVE
ROBERTVILLE, BELGIË
Begeleide vakanties voor jongeren met een autismespectrumstoornis
Begeleide vakanties voor jongeren met een autismespectrumstoornis
ALL-INCLUSIVE
VOL
VOL VOL VOL VOL VOL VOL VOL
We vertrekken vanaf een centrale opstapplaats in Nederland. De reistijd (met auto’s) is ongeveer 13 uur maar op de heenweg overnachten we onder- weg in een hotel. De terugreis maken we wel in één keer. Er gaan maximaal 12 deelnemers en ten minste 7 stafleden mee.
Ons thuishonk is een zeer ruime groepsaccommo-datie in het dorpje Robert-ville in de Belgische Arden-nen in Zuid-België. Robertville is een oase van rust, gezonde lucht en onge-rept natuurschoon. Ontdek een vredig meer, diepe val-leien met een middeleeuws kasteel en overweldigende wouden in natuurgebied de Hoge Venen. In de omgeving valt er altijd wel iets te beleven. Wande-lingen, watersporten, moun-tainbiken, tennis, paard-rijden, paintballen of rail-biken. Het meer van Robert-ville is een stuwmeer. Natuurlijk gaan we ons op allerlei manieren sportief of creatief vermaken, zodat je uiteindelijk zult terugkijken op een onvergetelijke en actieve vakantie. Het ruime gerenoveerde vakantiehuis “Chata Hnyk” is mooi gelegen in het rustige authentieke Tsjechische bergdorpje Zlata Olesnice in het wes-telijke Reuzengebergte. Dit is een uitstekende locatie voor een vakantie in het Reuzengebergte. Vanuit het vakantiehuis en vanaf het terras hebben we uitzicht op omringen-de heuvels en het dorp. In de grote tuin zijn een schommel, glijbaan, tram-poline en een schuurtje met 7 mountainbikes. Regelmatig wandelen er hertjes langs. Vanuit het vakantiehuis kunnen we mooie wandelingen maken. In het dorp is op loopafstand een super-marktje en een restaurant. Natuurlijk staan er allerlei leuke spellen en sportieve en creatieve activiteiten op het programma, waaronder een bezoekje aan Praag en een natuur-reservaat. Dat wordt een vakantie om nooit meer te vergeten. Begeleide vakanties voor kinderen en jongeren met een autismespectrum- stoornis kampen  Autdoor
Tijdens de kampen worden de deelnemers vermaakt met o.a. sowieso een bezoek aan een attractie- park en een zwembad. Daarnaast worden volop spellen, (avond)wandelin- gen en sportieve en gezel- lige activiteiten georgani- seerd. Ook is er elke dag tijd voor een Bijbelverhaal en bezinning ingepland.
Ons thuishonk is een zeer ruime groepsaccommo-datie in het dorpje Robert-ville in de Belgische Arden-nen in Zuid-België. Robertville is een heerlijke oase van rust, gezonde lucht en ongerept natuurschoon. Ontdek een vredig meer, diepe valleien met een mid-deleeuws kasteel en over-weldigende wouden in na-tuurgebied de Hoge Venen. In de omgeving valt er altijd wel iets te beleven. Wande-lingen, watersporten, moun-tainbiken, tennis, paard-rijden, paintballen of rail-biken. Het meer van Robert-ville is een stuwmeer. Natuurlijk gaan we ons op allerlei manieren sportief of creatief vermaken, zodat je uiteindelijk zult terugkijken op een actieve vakantie om nooit meer te vergeten.
Begeleide vakanties voor jongeren met een autismespectrumstoornis
ALL-INCLUSIVE
AANMELDEN VOOR WIE ORGANISATIE
De kampen in 2018
DE KAMPKOSTEN Van de deelnamekosten kan (indien voor jou van toepassing) maximaal € 522 uit het PGB betaald worden. De kampkosten moeten (in 2 termijnen) wel vooruit betaald wor- den. Het bedrag dat na afloop door de SVB aan ons wordt vergoed (dit kan enige tijd duren), betalen we direct aan jou terug als we het ontvangen hebben. BELGIË 14-17:  € 645 BELGIË 18-PLUS:  € 725 TSJECHIË:  € 875 Bij de deelnamekosten is alles inbegrepen.
De dag begint steevast met een luxe ontbijtbuffet en 's avonds is er een uitgebreid diner. Alle gekozen accommodaties zijn ruim en prikkelarm,  de leiding is in handen van ervaren stafleden en de programma's staan garant voor een fijne, actieve week. KIES NU JOUW VAKANTIE:
BELGISCHE ARDENNEN  14 t/m 17 JAAR maandag 6 t/m vrijdag 10 augustus 2018 MAXIMAAL 12 DEELNEMERS
€ 645,- PER DEELNEMER
We vertrekken vanaf een centrale opstap- plaats in Nederland. De reis (met auto’s) duurt ongeveer 4 uur. De groep bestaat uit maximaal 12 deel- nemers en minimaal 7 stafleden.
ALL-INCLUSIVE
BELGISCHE ARDENNEN   18-PLUS vrijdag 27 juli t/m vrijdag 3 augustus 2018 MAXIMAAL 12 DEELNEMERS
We vertrekken vanaf een centrale opstapplaats in Nederland. De reis (met auto’s) duurt ongeveer 4 uur. Er gaan maximaal 10 deel- nemers en ten minste 8 stafleden mee.
€ 725,-
PER DEELNEMER
ALL-INCLUSIVE
ZLATA OLESNICE (TSJECHIË)  18-PLUS vrijdag 10 t/m zaterdag 18 augustus 2018 MAXIMAAL 12 DEELNEMERS
€ 875,-
PER DEELNEMER
ALL-INCLUSIVE KAMPEN
VOL VOL VOL VOL VOL VOL