DE DOELGROEP DE KAMPEN AANMELDEN DE ORGANISATIE
Tijdens de kampen worden de deelnemers natuurlijk volop vermaakt met diverse gezamenlijke uitstapjes, zoals excursies en het bezoeken van stadjes. Daarnaast worden er spellen, (avond)wandelingen en gezellige activiteiten georganiseerd. Maar uiteraard is er ook elke dag tijd voor jezelf. De dag begint steevast met een ontbijtbuffet en 's avonds is er uiteraard een goed diner. De gekozen accommodatie is ruim en prikkelarm, de leiding is in handen van ervaren stafleden en het programma staat garant voor een fijne, ontspannende week.
DE KAMPKOSTEN Van de deelnamekosten kan (indien voor jou van toepassing) een deel uithet PGB betaald worden.De kampkosten moeten(in 2 termijnen) wel vooruitbetaald worden. Het bedrag dat na afloop door de SVB aan ons wordt vergoed (dit kan enige tijd duren), betalen we direct aan jou terug als we het ontvangen hebben. KAMP 15-19: € 549 KAMP 20-PLUS: € 599 Bij de deelnamekosten is alles inbegrepen.
De Autdoorkampen in 2020
BELGIË Plaats: La Roche 15 t/m 19 jaar maandag 27 juli t/m zaterdag 1 augustus We logeren in een ruim voormalig hotel dat nu is ingericht als vakantie-huis, dat garant staat voor een heerlijke vakantie in La Roche-en-Ardenne. Het biedt niet alleen een kwaliteitsvolle uitrusting en inrichting, maar ook een onbelemmerd uitzicht op de beroemde middeleeuwse stad in de Belgische Ardennen. We gaan leuke activiteiten doen en kunnen daarna lekker ontspannen op een van de terrassen of in de tuin. Alle kamers zijn 2-persoons, elk met een eigen badkamer. Het gehele hotel is gerenoveerd met het oog op modern comfort. De grote woonruimte bestaat uit verschillende leuk ingerichte leefhoeken, een bar met voetbaltafel en een grote eetzaal. Er staan natuurlijk allerlei spellen en uitjes op het programma in deze mooie omgeving. Na afloop zul je terugkijken op een fijne, ontspannende vakantieweek! De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers en 8 stafleden waarvan 6 begeleiders. De reis (met auto’s) duurt ongeveer 3 uur en we vertrekken vanaf een centraal opstappunt in Nederland.
Begeleide vakanties voor jongeren met een autismespectrumstoornis Begeleide vakanties voor jongeren met een autismespectrumstoornis
ALL-INCLUSIVE
20+ jaar zaterdag 1 t/m vrijdag 7 augustus Het vakantiehuis, een voormalig hotel
De kampen gaan dit jaar helaas niet door!
De kampen gaandit jaar helaas niet door!
We logeren in een ruim voormalig hotel dat nu is ingericht als vakantiehuis, dat garant staat voor een heerlijke vakantie in La Roche-en-Ardenne. Het biedt niet alleen een kwaliteits-volle uitrusting en inrichting, maar ook een onbelemmerd uitzicht op de beroemde middeleeuwse stad in de Belgische Ardennen. We gaan leuke activiteiten doen en kunnen daarna lekker ontspannen op een van de terrassen of in de tuin. Alle kamers zijn 2-persoons, elk met een eigen badkamer. Het hele hotel is gerenoveerd met het oog op modern comfort. De grote woonruim-te bestaat uit verschillende leuk ingerichte leefhoeken, een bar met voetbaltafel en een grote eetzaal. Er staan natuurlijk allerlei spellen en uitjes op het programma in deze mooie omgeving. Na afloop zul je terugkijken op een fijne, ontspannende vakantieweek! De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers en 8 stafleden waarvan 6 begelei-ders. Begeleide vakanties voor kinderen en jongeren met een autismespectrum- stoornis kampen  Autdoor
Tijdens de kampen worden de deelnemers natuurlijk volop vermaakt met diverse gezamenlijke uitstapjes, zo- als excursies en het bezoe- ken van stadjes. Daarnaast worden er spellen, (avond) wandelingen en gezellige activiteiten georganiseerd. Maar uiteraard is er ook elke dag tijd voor jezelf.
Begeleide vakanties voor jongeren met een autismespectrumstoornis
ALL-INCLUSIVE
AANMELDEN VOOR WIE ORGANISATIE
De kampen in 2020
DE KAMPKOSTEN Van de deelnamekosten kan (indien voor jou van toepassing) een deel uit het PGB betaald worden. De kampkosten moeten (in 2 termijnen) wel voor- uit betaald worden. Het bedrag dat na afloop door de SVB aan ons wordt vergoed (dit kan enige tijd duren), betalen we direct aan jou terug als we het ontvangen hebben. KAMP 15-19: € 549 KAMP 18-PLUS: € 599 Bij de deelnamekosten is alles inbegrepen.
De dag begint steevast met een ontbijtbuffet en 's avonds is er een goed diner. De accommodatie is ruim en prikkelarm, de leiding is in handen van ervaren stafleden en de programma's staan garant voor een fijne, actieve week.
LA ROCHE-EN-ARDENNE (BELGIË)
KAMPEN
15 t/m 19 jaar maandag 27 juli t/m zaterdag 1 augustus 20+ jaar zaterdag 1 t/m vrijdag 7 augustus Het vakantiehuis, een voormalig hotel ALL-INCLUSIVE
De reis (met auto’s) duurt ongeveer 3 uur en we ver- trekken vanaf een centraal opstappunt in Nederland.
De kampen gaandit jaar helaas niet door! De kampen gaandit jaar helaas niet door!