DE DOELGROEP DE KAMPEN AANMELDEN DE ORGANISATIE Met onderstaande knop kun je je aanmelden als deelnemer van het kamp dat bij jouw leeftijd past. Na je aanmelding beoordeelt de Commissie of je mee kunt. Dit hangt o.a. af van hoeveel begeleiding er gewenst is. Je kunt je aanmelden door op de onderstaande knop te klikken: Stichting Autdoorkampen Kersengaarde 8 2771 PP  Boskoop info@autdoorkampen.nl www.autdoorkampen.nl De kampen worden georganiseerd door de Stichting Autdoorkampen, statutair gevestigd in Waddinxveen.
Aanmelden voor de kampen van 2020
Begeleide vakanties voor jongeren met een autismespectrumstoornis Begeleide vakanties voor jongeren met een autismespectrumstoornis
ALL-INCLUSIVE
Aanmelden staflid STAFLEDEN GEVRAAGD!Heb je interesse om met één van de kampen mee te gaan als staflid? Dan kun je je hier aanmelden: Aanmelden deelnemer Let op: aanmeldingen zijn niet definitief! Naar aanleiding van je aanmelding nemen we nog contact met je op, om zaken toe te lichten en om eventuele vragen te beantwoorden.
De kampen gaan dit jaar helaas niet door!
Begeleide vakanties voor jongeren met een autismespectrumstoornis
ALL-INCLUSIVE
Aanmelden voor een 2020 kamp
AANMELDEN VOOR WIE ORGANISATIE
STAFLEDEN GEVRAAGD! Heb je interesse om met één van de kampen mee te gaan als staflid? Dan kun je je hier aanmelden:
Stichting Autdoorkampen Kersengaarde 8 2771 PP  Boskoop info@autdoorkampen.nl KAMPEN
Met onderstaande knop kun je je aanmelden als deelnemer van het kamp dat bij jouw leeftijd past. Na je aanmelding beoordeelt de Commissie of je mee kunt. Dit hangt o.a. af van hoeveel begeleiding er gewenst is. Je kunt je aanmelden door op de onderstaande knop te klikken:
Aanmelden deelnemer
Aanmelden staflid
Let op: Aanmeldingen zijn niet definitief! Naar aanleiding van je aanmelding nemen we nog contact met je op, om zaken toe te lichten en om eventuele vragen te beantwoorden.
De kampen gaandit jaar helaas niet door!